2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere yürek ve madalyaları verildi

– 2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi

KİLİS – 2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2.ayağı Kilis’te kilolu paydaşlık ile yapılırken, dereceye girenlere planlı törenle kupaları ve madalyaları verildi.

Kilis Belediyesi’nin ve Kilis Valiliği’nin destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun bünyesinde Kilis Hür Motosiklet ve Huy Sporları Kulübü Derneği ile Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü marifetiyle kombinasyon edilen yarışmaya 18 çevirici ve 36 sporcu katıldı. Düzenleme 4,80 km uzunluğundaki ‘1516 Mercidabık Zaferi’ adlı mânialı etabın 3 kere geçilmesinin arkası sıra dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.

S1’de Bir Numara Mehmet Baki Arpasatan – Alaaddin Yorulmaz, ikinci Tercan Kısa – Türker Güdük, S2’de bir numara Haceli Şam- Ebubekir Tevazulu, ikinci Hakan Ukala – Yusuf Hayırlı, üçüncü Can Tuncay Güllabi – Halli Akgün, S3’de bir numara İrşat Biçer – Fettah Yiğit, ikinci Salih Ünsal – Ardıl Çiftçi, üçüncü Ongun Karaca – Halk Küçükdevlet, S4’de birinci Aykut – Üfürmek-Merve Üfürmek, ikinci Mehmet Demirel – Hilmi Demirci, üçüncü Melik Yiğit – Şayan Sert, Genel Klasmanda bir numara İrşad Biçer – Fettah Alp, ikinci Haceli Şam – Ebubekir Tevazulu ve üçüncü Aykut Üfürmek – Merve Esmek oldu.

Kupa ve madalyalar, Kilis Saylav Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Belediye Komutan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, Ekin ve Turizm İl Müdürü Cuma Özdemir eliyle verildi.



Share: