Askeri sayrılarevi alanı Sağlıklı Hayat Parkına dönüşecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince’deki bozuk askeri hastane alanını Mıhlı Hayat Parkına dönüştürecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla, Derince’deki bozuk askeri hastane alanı Zinde Hayat Parkına dönüştürecek. Otopark süresince kâin duyusal sağaltım alanları, çocuklar amacıyla çıkmaz fitness alanı, yavru avantür parkı, bilişsel zekayı destekleyen duyusal oyun sahalarıyla vatandaşlar doyasıya eğlenecek. Bunun birlikte 900 metrekare büyüklüğündeki gül bahçesi ile ziyaretçilere unutulmaz gül kokularını deneyimleyebilecek.

900 metrekare Gül Bahçesi

550 metrekarelik duyusal tedavi alanları, bin 100 metrekarelik bala oyun alanı, 700 metrekarelik ayazlık ile fitoterapi alanı ve vatandaşların doyasıya eğlenebileceği bir nice değişik düzlük içinde barındıran 28 dönüm arazide konusunda kurulacak parka vatandaşların korkulu ilgisi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesine sınırlanmış Otopark ve Bahçeler Ofis Başkanlığı ekipleri tarafından devam fail çalışmaların anif inşaatı tamamlandı. Basket, ayak topu ve tenis sahaların yanında nişan his akarsu amacıyla 900 metrekare gül bahçesi, ve refleksoloji alanları inşa edilecek. Gül bahçesi ile ziyaretçiler değişik gül kokularını denemeyebilecek.

Müzik, akarsu havuzu, su aynası bile bulunacağı projede hazırlanan kuş evleriyle parka yuvalanacak kuşların sesleri duyulabilecek. – KOCAELİ

Share: