GMİS’ten madencilerin beraberinde olan Trabzonspor’a teşekkür

Umumi Eroin İşçileri Sendikası (GMİS), Trabzonspor Kulübü’nün Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana mevrut eroin faciasında hayatını kaybeden 42 işçinin aileleri için başlattığı ‘Kurtaran eller’ adlı yardım kampanyası nedeniyle teşekkür etti.

Trabzonspor Kulübü, Bartın’da yaşanan eroin faciasında hayatını kaybeden 42 işçinin ailesine yüklenmek için “Kurtaran Eller” adlı bire bir yardım kampanyası başlattı. Kampanyada kaleci Uğurcan Çakır’ın eldiveni boş arttırmaya çıkarıldı. Müzaheret kampanyasında toplanan 765 bin TL, 42 beyaz zehir işçisinin ailelerine bağışlandı.

GMİS Umumi Başkanı Hakan Yeşil, acılarını paylaşan Trabzonspor Kulübü’ne teşekkür etti. Trabzonspor’un beyaz zehir işçileri amacıyla ayrı aynı medlul taşıdığını ifade fail Yeşil, “Acımızı paylaşan ve beyaz zehir işçilerimizin yanı sıra olan Trabzonspor Kulübü bu hassas davranışıyla bizlerin acısına tıpkı nebze olsun su serpti. Tarihte bir eroin işçimiz Trabzonspor kalesini koruyucu Şenol Güneş’e eldivenlerini göndermişti. O günden bugüne Trabzonspor ve eroin işçisi ortada tıpkı heves bağı vardır. Başta Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, umumi heyet, futbolcu ve umum Trabzonspor taraftarına martir beyaz zehir işçilerimizin aileleri, eroin işçileri ve sendikamız yerine teşekkürname ederim” dedi. – ZONGULDAK

Share: